Account Manager

Staffing. Scale-up. Tech!
Full-time · Rotterdam
bar yellowc shape mintc shape purple

Welkom bij staffyou!

Het bruisende platform voor on-demand werk dat gebouwd is op onze kernwaarden: samenwerking, betrouwbaarheid en groei. Bij staffyou brengen we vraag en aanbod op het gebied van flexibel werk samen. Met onze focus op het creëren van waardevolle verbindingen, bedienen we meer dan 100.000 staffers die op zoek zijn naar hun volgende shift, en helpen we meer dan 1.000 opdrachtgevers bij het vervullen van hun flexibele personeelsbehoefte. Ons geautomatiseerde platform regelt alles, van sollicitatie tot payroll, en biedt shifts aan in diverse sectoren, zoals evenementen, catering, orderpicking, bezorging en meer. Opgericht en gevestigd in Rotterdam, met ambitieuze wereld wijde groeiplannen.
Over de baan
Relatiebeheer: Als Account Manager ben jij het aanspreekpunt voor onze gewaardeerde klanten. Je bouwt sterke relaties op en onderhoudt ze door regelmatig contact te hebben, hun behoeften te begrijpen en passende oplossingen te bieden. Samenwerking en betrouwbaarheid staan hierbij centraal, terwijl je klanten ondersteunt in hun groei.
Omzetrealisatie: Je hebt een sterke focus op het behalen van omzet. Je streeft ernaar om bestaande klantrelaties te laten groeien en identificeert upsell- en cross-sell-mogelijkheden om de omzet van bestaande diensten te maximaliseren. Zo draag je bij aan de groei van zowel onze klanten als staffyou.
Onboarding en coördinatie: Laten we een vliegende start maken! Je begeleidt nieuwe klanten bij een succesvolle onboarding op ons platform, zodat ze snel en efficiënt aan de slag kunnen. Daarnaast werk je nauw samen met andere interne teams om ervoor te zorgen dat alle operationele aspecten soepel verlopen. Jouw organisatietalent speelt hierbij een cruciale rol.
Klanttevredenheid: Het hoogste niveau van klanttevredenheid is ons doel. Je luistert naar feedback, identificeert eventuele problemen en biedt snelle en effectieve oplossingen. Door proactief in te spelen op de behoeften van klanten en de best mogelijke ervaring te bieden, streven we ernaar om staffyou hun voorkeurspartner te maken voor on-demand staffing.
Opbouw van de Account Management-team: Als onderdeel van ons groeiende bedrijf speel je een actieve rol in het opbouwen en ontwikkelen van de Account Management-team. Je deelt jouw expertise, brengt ideeën naar voren en draagt bij aan de voortdurende verbetering van processen en strategieën. Dit alles met het oog op groei en het versterken van onze betrokkenheid bij klanten.
Over jou
Als Account Manager heb je een proactieve en resultaatgerichte mindset, met een sterke focus op het creëren van impact en omzetgroei.
Je bent bekend met zeer hoge kwaliteitseisen en kunt systematisch werken, wat essentieel is om ons onboardingproces strak te trekken en te optimaliseren. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel.
Zelfstandigheid is een van jouw sterke punten, waardoor je effectief kunt werken aan het beheren van klantrelaties en het ontdekken van nieuwe kansen. Samenwerking is hierbij de sleutel tot succes.
Je kunt goed omgaan met de dynamiek die bij een start-up hoort en bent in staat om snel te schakelen en oplossingen te vinden voor onverwachte uitdagingen. Groei en flexibiliteit zijn verweven in jouw aanpak.
Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet je effectief samen te werken met zowel klanten als interne teams. Je speelt een cruciale rol in het behouden van een hoge klanttevredenheid, waarbij open en transparante communicatie centraal staat.3 tot 6 jaar aantoonbare ervaring in het onboarden en beheren van klanten, bij voorkeur bij een snelgroeiende tech scale-up. Dit ondersteunt jouw groeimindset en streven naar impact.Uitstekende coördinatie- en organisatievaardigheden om ervoor te zorgen dat processen soepel verlopen. Je bent in staat om systematisch en gestructureerd te werken.Ervaring in de flexibele arbeidsmarkt of de HR-sector is een pre. Dit geeft je een breder perspectief en begrip van de behoeften van onze klanten.Vloeiende beheersing van zowel het Nederlands als het Engels is vereist om effectief te kunnen communiceren met klanten en collega's.
Wij bieden
Competitief salaris.
Door groeimogelijkheden: Je werkt in een snelgroeiende markt en krijgt de kans om impact te maken bij een internationale start-up die samenwerkt met toonaangevende platformen. Je hebt de mogelijkheid om te werken met C-level executives en VP’s met een achtergrond bij andere high-growth start-ups en consultancy (McKinsey).
Flexibel werken: We bieden een welness budget, hybride werkmodel (50/50) aan en faciliteren remote werken met een thuiswerkvergoeding.
Laptop en mobiele telefoon van de zaak.
Vrije tijd: Je hebt recht op 30 dagen vakantie om te ontspannen.
Extra voordelen: We bieden gratis koffie, drankjes, fruit en snacks aan. Daarnaast ontvang je staffyou-merchandise en lokale voordelen die per land kunnen variëren.
Friday fun: Geniet van drankjes in onze eigen bar, game-avonden en sportactiviteiten. We staan open voor jouw ideeën voor het volgende teambuilding-evenement!
Solliciteren

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

Bij staffyou geloven we in onze kernwaarden en bieden we een stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien, impact kunt maken en kunt samenwerken met inspirerende professionals. Verschillende achtergronden, culturen en perspectieven zijn voor ons team essentieel om te blijven vernieuwen en groeien. Bij ons maakt het niet uit waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet, van wie je houdt of waar je in gelooft. Iedereen is welkom bij staffyou! Bij staffyou werken we in een energieke en inspirerende omgeving waarin jouw ideeën en bijdragen worden gewaardeerd.

Klanten waarmee we samen werken

c shape mintc shape yellow
c shape mint
c shape yellowSluit je aan in ons team

Klinkt dit als de baan voor jou?

Stuur ons dan vandaag nog een korte motivatie en jouw c.v.!
Solliciteren
Wilhelminakade 81
3072 AP Rotterdam
info@staffyou.nl
trustpilotglassdoor
Het bedrijf
Over staffyou
Werken bij staffyou
Voor opdrachtgevers
Contact
Informatie
FAQ
Blog
Social media